SPINNI Sisäpyöräily

SPINNI sisäpyöräilytunteja on 3 erilaista ja tämä takaa kaikenkuntoisille omalle kuntotasolle soveltuvia pyöräilyhetkiä. Tuntien erilaiset tehot mahdollistavat pyöräilyn liikuntalajina, jota kaikenkuntoiset liikkujat voivat hyödyntää sekä kestävyys ja voimaominaisuuksien kehittämiseen että palauttavana treeninä.

SPINNI 30 S -tunnit soveltuvat kaikille kuntotasosta riippumatta. Suositeltavaa on aloittaa sisäpyöräily näiden tuntien kautta. Tunneilla vuorottelevat lyhyet rasitus- ja palautusjaksot. Tunti on myös mainio
yhdistää toiseen harjoitukseen ennen tai jälkeen.

SPINNI 40 M -tunnit ovat kuntoasi kehittäviä tunteja. Suurin osa hyödyllisestä harjoittelusta koostuu näistä tunneista. Tunnista selviytyy mainiosti vähäisemmälläkin pyöräilykokemuksella. Tunti koostuu tehokkaista rasitusjaksoista, joita seuraavat palautusjaksot.

SPINNI 50 L -tunnit ovat kehittäviä tunteja. Tunti ei kuitenkaan ole mahdoton suorittaa, joten vähäiselläkin kokemuksella rohkeasti mukaan vaan huomioon ottaen oma kuntotaso. Tunnilla vuorottelevat pitkät rasitusjaksot ja lyhyehköt palautukset.

Kuntokeskus Kroppani

Laurintie 2
61300 KURIKKA
puh. 040 536 5407
info(a)kroppani.com

Avoinna jäsenkortilla klo 5-23
Päivystysaikataulut
Ryhmäliikuntakalenteri